
Bok Choy- brukev čínská s kuřecím masem

Doba přípravy | 5 min |
Doba vaření | 15 min |
Porce |
os.
|
Suroviny
- 5-6 ks kuřecích prsíček menších
- 4 ks Bok Choy- brukev čínská omyté a přepůlené na poloviny
- 4 stroužky česneku prolisované
- plátek čerstvého zázvoru prolisovaný (asi 3 cm)
- sůl, pepř, koření na kuře
- 2 lžíce olivový olej
- máslo větší plátek
Suroviny
|
![]() |
Pokyny
- Na větší pánvi na olivovém oleji opečeme kuřecí maso na plátky a okořeníme, solí, pepřem a kořením na kuře.
- Opečené kuřecí maso z obou stran vyndáme a dáme stranou.
- Do výpeku z kuřete přidáme máslo, prolisovaný česnek i zázvor a promícháme.
- Umytý a okapaný Bok choy (brukev čínská) rozřízneme na poloviny a přidáme do výpeku a chvilku restujeme.
- Přidáme opečené maso a pod pokličkou dusíme asi minutu.
- Přeji dobrou chuť! ..Reny
Poznámky k receptu
Recipe in English for our international fans: https://reny-cookbook.com/recipe/bok-choy-chicken/
K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na FB: Pak choi zelenina s kuřecím masem
Sdílet tento recept