
Segedínský guláš

Doba přípravy | 120 minut |
Doba vaření | 90 minut |
Porce |
|
Suroviny
- 1 kg vepřového masa na guláš (používám plec)
- 1 kg kysaného zelí
- 2 ks cibule
- tuk (sádlo nebo olej)
- Sůl, mletá červená paprika, drcený kmín, pepř mletý
Suroviny
|
![]() |
Pokyny
- Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na tuku. Přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme. Přidáme koření a sůl, podlijeme vodou a dusíme asi hodinu. Přidáme zelí a dusíme do měkka.
- Vše na závěr zahustíme smetanou ve které jsme rozmíchali mouku. Povaříme.
- Podáváme s houskovým knedlíkem
Poznámky k receptu
K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Segedínský guláš
Andrea P.
Sdílet tento recept