Krémová hříbková polévka

Krémová hříbková polévka


Vytisknout recept
Krémová hříbková polévka
Doba přípravy 20 minut
Doba vaření 30 minut
Porce
osoby
Doba přípravy 20 minut
Doba vaření 30 minut
Porce
osoby
Pokyny
  1. V hrnci rozehřejeme máslo s trochou oleje, přidáme najemno nakrájenou šalotku a necháme zesklovatět. Přidáme na plátky nakrájené hříbky, osolíme, opepříme, dáme ½ lžičky mletého kmínu, promícháme, přiklopíme a dusíme asi 15 minut ve vlastní šťávě. Pak podlijeme vodou a povaříme. Zahustíme, povaříme a na závěr zjemníme smetanou a podáváme.
Poznámky k receptu

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Krémová hříbková polévka

Andrea P.

Sdílet tento recept