
Domácí zmrzlina s černým rybízem

Doba přípravy | 15 minut |
Doba nečinnosti | 8 hodin |
Porce |
osob
|
Suroviny
- 500 g černého rybízu čerstvého
- 500 g měkkého tvarohu
- 500 g bílého jogurtu
- 200 g salka (1/2 plechovky nebo i víc podle chuti)
- 200 g 33% smetany ke šlehání
Suroviny
|
![]() |
Pokyny
- Očištěný rybíz rozmixujeme spolu s tvarohem, jogurtem a salkem. Do této směsi opatrně vmícháme vyšlehanou smetanu. Dáme do uzavíratelné nádoby zmrazit min na 8 hodin. Během mražení promícháváme. Směsí můžeme naplit i formičky na nanuky.
Poznámky k receptu
K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Domácí zmrzlina s černým rybízem
Andrea P.
Tip: Vanilková zmrzlina; Banánová zmrzlina; Borůvková zmrzlina
Sdílet tento recept