
Vepřový řízek v těstíčku

Doba přípravy | 10 minut |
Doba vaření | 20 minut |
Porce |
osoby
|
Suroviny
- 4 ks plátky vepřového masa (krkovička, plec, kotleta…)
- sůl, mletý pepř
Na těstíčko:
- 1 ks vejce velké
- 100 ml piva
- 1 lžičku dijonské hořčice
- 2-3 lžíce hladké mouky
- 1 lžíci bramborového škrobu
- sůl, mletý pepř
Dále:
Suroviny
Na těstíčko:
Dále:
|
![]() |
Pokyny
- Suroviny na těstíčko vyšleháme.
- Maso naklepeme, osolíme a opeříme, obalíme v těstíčku a osmažíme z obou stran.
Poznámky k receptu
Jako přílohu jsem zvolila šťouchané brambory s cibulkou
K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Vepřový řízek v těstíčku
Andrea P.
Sdílet tento recept