
Gnocchi s rajčaty a mozzarellou

Doba přípravy | 10 minut |
Doba vaření | 20 minut |
Porce |
osoby
|
Suroviny
- 1 kg gnocchi uvařené
- trochu slunečnicového oleje
- 1 ks cibuli malou
- 1-2 stroužky česneku
- 1 ks plechovku krájených loupaných rajčat
- 1 ks malou skleničku omáčky na těstoviny (použila jsem domácí)
- sušenou bazalku a oregano
- sůl, pepř
- 250 g Mozzarelly
Suroviny
|
![]() |
Pokyny
- Ve hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme najemno nakrájenou cibuli a opečeme. Přidáme utřený česnek, rajčata, omáčku, sůl, koření a povaříme. Přidáme vařené gnocchi, promícháme, prohřejeme a před podáním vmícháme nakrájenou mozzarellu podáváme.
Poznámky k receptu
K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Gnocchi s rajčaty a mozzarellou
Andrea P.
Sdílet tento recept