
Noky se zelím a krůtí klobásou
Vytisknout recept
Noky se zelím a krůtí klobásou
Pokyny
Do hrnce si dáme pod tekoucí vodou opláchnuté zelí. Zalijeme vodou, osolíme, přisypeme trochu kmínu a vaříme, až bude zelí měkké.
Ke konci odcedíme vodu, ocukrujeme a přimícháme syrový brambor nastrouhaný na jemno a cca 5 minut ještě povaříme.
Na velké pánvi na másle Ghee dozlatova osmahneme cibule na jemno nakrájené.
Přidáme klobásu na kostičky a opečeme.
Po chvilce přisypeme noky přímo z krabičky (nevařit), promícháme a chvilku pod pokličkou podusíme.
Ke konci ke klobáse přidáme uvařené zelí a vše důkladně promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.
Na ozdobu:
Na talíři ozdobíme nakrájenou zelenou cibulkou.