Vepřový řízek v těstíčku

Vepřový řízek v těstíčku


Vytisknout recept
Vepřový řízek v těstíčku
Doba přípravy 10 minut
Doba vaření 20 minut
Porce
osoby
Suroviny
Na těstíčko:
Doba přípravy 10 minut
Doba vaření 20 minut
Porce
osoby
Suroviny
Na těstíčko:
Pokyny
  1. Suroviny na těstíčko vyšleháme.
  2. Maso naklepeme, osolíme a opeříme, obalíme v těstíčku a osmažíme z obou stran.
Poznámky k receptu

Jako přílohu jsem zvolila šťouchané brambory s cibulkou

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Vepřový řízek v těstíčku

Andrea P.

Sdílet tento recept
Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Andrea Paskerová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.