
Špaldový koláč s jahodami

Doba přípravy | 10 minut |
Doba vaření | 35-40 minut péct |
Porce |
osob
|
Suroviny
- 200 gramů celozrnné špaldové mouky Babiččina volba
- 70 gramů třtinového cukru
- 2 vejce
- 150 ml mléka
- 100 ml oleje
- 1/2 sáčku prášku do pečiva
- jahody, či jiné ovoce libovolné množství
Suroviny
|
![]() |
Pokyny
- Cukr vyšleháme s vejci a pak se přidává mouka s práškem do pečiva a olej a mléko. Vyšleháme krásné těsto a vlijeme do vymazané a vysypané formy. Na těsto poklademe ovoce a dáme péct. Pečeme na 180°C, cca 35-40 minut.
Poznámky k receptu
K tomuto receptu se můžete vyjádřit také v diskuzi na našich webových stránkách: Špaldový koláč s jahodami
Přeji dobrou chuť, Markéta
Sdílet tento recept