Rychlé kuřecí miniřízečky
maso se musí nechat uležet, ale jinak je příprava rychlá – neobaluje se v trojobalu 😉
Porce Doba přípravy
4osoby 20minut
Doba vaření Doba nečinnosti
20minut 2hodiny
Porce Doba přípravy
4osoby 20minut
Doba vaření Doba nečinnosti
20minut 2hodiny
Pokyny
  1. Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, dáme do mísy, osolíme, opepříme a zalijeme podmáslím. Necháme uležet alespoň 2 hodiny, ale můžeme v dobře uzavřené nádobě nechat i do druhého dne. Maso poté naskládáme na papírovou utěrku, další utěrkou mírně osušíme z vrchu, obalíme v připravené směsi a ihned smažíme z obou stran. Po usmažení vyndáme na papírovou utěrku, aby se vsákl přebytečný tuk. Jako přílohu jsem zvolila salát z čínského zelí a mrkve a tousty.
Poznámky k receptu

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Rychlé kuřecí miniřízečky

Andrea P.