Pečený losos s parmezánem
Porce Doba přípravy
4 5min.
Doba vaření
30min.
Porce Doba přípravy
4 5min.
Doba vaření
30min.
Suroviny
Marináda:
Koření:
Pokyny
  1. Do malého kastrůlku dáme máslo a necháme na ohni roztavit, do másla přimícháme citronovu šťávu, prolisovaný česnek, parmezán, italské koření, sůl, pepř a důkladně promícháme.
  2. Do pekáčku s pokličkou (můžete použít místo pekáčku plech a lososa upéct v alobalu) vložíme omytého a osušeného lososa a vlijeme na něj marinádu. Posypeme nasekanou petrželkou a trošičku podlijeme vodou.
  3. Pečeme ve vyhřáté troubě 200°C cca 20 minut,, ke konci pokličku vyndáme (alobal odkryjeme) a lososa dopečeme dozlatova cca 5 minut.
  4. Přeji dobrou chuť! ..Reny
Poznámky k receptu

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na FB: Pečený losos s parmezánem

Dáte příspěvku 5 hvězdiček?
[Celkem: 0 Average: 0]