Bok Choy- brukev čínská s kuřecím masem

Bok Choy- brukev čínská s kuřecím masem


Vytisknout recept
Bok Choy- brukev čínská s kuřecím masem
Doba přípravy 5 min
Doba vaření 15 min
Porce
os.
Suroviny
Doba přípravy 5 min
Doba vaření 15 min
Porce
os.
Suroviny
Pokyny
  1. Na větší pánvi na olivovém oleji opečeme kuřecí maso na plátky a okořeníme, solí, pepřem a kořením na kuře.
  2. Opečené kuřecí maso z obou stran vyndáme a dáme stranou.
  3. Do výpeku z kuřete přidáme máslo, prolisovaný česnek i zázvor a promícháme.
  4. Umytý a okapaný Bok choy (brukev čínská) rozřízneme na poloviny a přidáme do výpeku a chvilku restujeme.
  5. Přidáme opečené maso a pod pokličkou dusíme asi minutu.
  6. Přeji dobrou chuť! ..Reny
Poznámky k receptu

Recipe in English for our international fans: https://reny-cookbook.com/recipe/bok-choy-chicken/

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na FB: Pak choi zelenina s kuřecím masem

Sdílet tento recept
Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Renata Shashová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.