Noky se zelím a krůtí klobásou
Porce Doba přípravy
4 10 min
Doba vaření
20min
Porce Doba přípravy
4 10 min
Doba vaření
20min
Suroviny
Pokyny
  1. Do hrnce si dáme pod tekoucí vodou opláchnuté zelí. Zalijeme vodou, osolíme, přisypeme trochu kmínu a vaříme, až bude zelí měkké.
  2. Ke konci odcedíme vodu, ocukrujeme a přimícháme syrový brambor nastrouhaný na jemno a cca 5 minut ještě povaříme.
  3. Na velké pánvi na másle Ghee dozlatova osmahneme cibule na jemno nakrájené.
  4. Přidáme klobásu na kostičky a opečeme. Po chvilce přisypeme noky přímo z krabičky (nevařit), promícháme a chvilku pod pokličkou podusíme.
  5. Ke konci ke klobáse přidáme uvařené zelí a vše důkladně promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.
Na ozdobu:
  1. Na talíři ozdobíme nakrájenou zelenou cibulkou.
Poznámky k receptu

Přeji dobrou chuť! ..Reny

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na FB: Noky se zelím a klobásou