Noky se zelím a krůtí klobásou

Noky se zelím a krůtí klobásou

Noky se zelím a krůtí klobásou

Vytisknout recept
Noky se zelím a krůtí klobásou
Noky se zelím a krůtí klobásou
Doba přípravy 10 min
Doba vaření 20 min
Porce
Suroviny
Doba přípravy 10 min
Doba vaření 20 min
Porce
Suroviny
Noky se zelím a krůtí klobásou
Pokyny
  1. Do hrnce si dáme pod tekoucí vodou opláchnuté zelí. Zalijeme vodou, osolíme, přisypeme trochu kmínu a vaříme, až bude zelí měkké.
  2. Ke konci odcedíme vodu, ocukrujeme a přimícháme syrový brambor nastrouhaný na jemno a cca 5 minut ještě povaříme.
  3. Na velké pánvi na másle Ghee dozlatova osmahneme cibule na jemno nakrájené.
  4. Přidáme klobásu na kostičky a opečeme. Po chvilce přisypeme noky přímo z krabičky (nevařit), promícháme a chvilku pod pokličkou podusíme.
  5. Ke konci ke klobáse přidáme uvařené zelí a vše důkladně promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.
Na ozdobu:
  1. Na talíři ozdobíme nakrájenou zelenou cibulkou.
Poznámky k receptu

Přeji dobrou chuť! ..Reny

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na FB: Noky se zelím a klobásou

Sdílet tento recept
Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Renata Shashová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.