Napoleonská bábovka
Porce Doba přípravy
8lidí 20 minut
Doba vaření
40minut péct
Porce Doba přípravy
8lidí 20 minut
Doba vaření
40minut péct
Pokyny
  1. Nejdříve vyšleháme máslo. Do vyšlehaného másla zašleháme moučkový cukr. Poté postupně zašleháváme po jednom vejci (zhruba jednu minutu každé vejce). Přidáme mouku s kypřícím práškem a nakonec mleté oříšky s nastrouhanou čokoládou. Těsto vylijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme na 180°C ve střední části trouby, cca 40 minut. Posypeme moučkovým cukrem a po vychladnutí krájíme a podáváme.
Poznámky k receptu

K tomuto receptu se můžete vyjádřit také v diskuzi na našich FB stránkách: Napoleonská bábovka

Přeji dobrou chuť, Markéta

Dáte receptu 5 hvězdiček?
[Celkem: 0 Average: 0]