MRAMOROVÁ BANÁNOVÁ BÁBOVKA

Vytisknout recept
MRAMOROVÁ BANÁNOVÁ BÁBOVKA
Doba přípravy 30 minut
Doba vaření 1 hodina
Porce
bábovka
Suroviny
SUCHÉ INGREDIENCE
MOKRÉ INGREDIENCE
Doba přípravy 30 minut
Doba vaření 1 hodina
Porce
bábovka
Suroviny
SUCHÉ INGREDIENCE
MOKRÉ INGREDIENCE
Pokyny
  1. Troubu rozehřejeme na 170 stupňů. Bábovkovou formu vymažeme a vysypeme nebo ideálně použijeme formu silikonovou. V jedné míse smícháme suché ingredience krom kakaa a mokré pomixujeme. Do mokré směsi postupně vmícháváme směs suchou. Hotové těsto rozdělíme na dva díly a do jednoho přimícháme kakao. Světlejší těsto nalijeme na dno formy a tmavé na něj. Pomocí vidličky těsto opatrně krouživými pohyby promícháme. Pečeme přibližně hodinu nebo dokud špejle zapíchnutá až na dno bábovky nebude suchá.
Poznámky k receptu

Fotografii s receptem pro vás připravil: https://www.upfood.cz/.

Sdílet tento recept
Příspěvek byl publikován v rubrice Moučníky a jeho autorem je Roman Viták. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.