Loupáky metodou tang zhong

Dáte příspěvku 5 hvězdiček?
[Celkem: 1 Average: 4]
Vytisknout recept
Loupáky metodou tang zhong
Porce
lidi
Suroviny
Tang zhong
Těsto
Porce
lidi
Suroviny
Tang zhong
Těsto
Pokyny
  1. Nejdříve si připravíme tang zhong. V malém kastrůlku promícháme mouku s vodou. Mícháme a zahříváme 2 - 3 minuty, až směs zhoustne. Přendáme do mističky a přikryjeme potravinářskou fólií. Necháme vystydnout na pokojovou teplotu. Poté se všechny ingredience smíchájí, včetně směsi tang zhong. Vypracujeme těsto, které necháme vykynout zhruba 60 - 90 minut. Vykynuté těsto rozdělíme na 10 kousků, ze kterých vyválíme trohúhelníky a srolujeme do tvaru rohlíku. Vyválené loupáky pokládáme v dostatečných rozestupech na plech, necháme ještě vykynout. Po vykynutí potřeme rozšlehaným žloutkem a posypeme mákem. Pečeme 10 - 12 minut při teplotě 220 °C
Poznámky k receptu

K tomuto receptu se můžete vyjádřit také na našich FB stránkách: Loupáky metodou thang zhong

Nechte si chutnat, Markéta

Sdílet tento recept
Příspěvek byl publikován v rubrice Moučníky a jeho autorem je Markéta Sýkorová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.