Krkovička na houbách s rýží

Krkovička na houbách s rýží


Vytisknout recept
Krkovička na houbách s rýží
Doba přípravy 20 minut
Doba vaření 40 minut
Porce
osob
Suroviny
Doba přípravy 20 minut
Doba vaření 40 minut
Porce
osob
Suroviny
Pokyny
  1. Nejprve si dáme namočit houby. Krkovičku nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrojíme okraje (aby se maso nekroutilo), osolíme, opepříme a na pánvi na oleji opečeme z obou stan. Maso přendáváme do hrnce. Když opečeme poslední maso, do výpeku dáme orestovat cibuli, poprášíme moukou i červenou paprikou a chvilku promícháváme. Pak zalijeme vodou, povaříme a přilijeme k masu. Přidáme okapané houby, prolisovaný česnek, hořčici, osolíme a podusíme asi 20-30 minut. Podáváme s rýží případně knedlíkem nebo vařeným bramborem.
Poznámky k receptu

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Krkovička na houbách s rýží

Andrea P.

Sdílet tento recept
Dáte receptu 5 hvězdiček?
[Celkem: 4 Average: 4.3]
Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Andrea Paskerová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.