Pečený králík v majonézové marinádě
Majonézová marináda a pomalé pečení zajistí, že maso králíka nebude suché.
Porce Doba přípravy
4osoby 15minut
Doba vaření
2hodiny
Porce Doba přípravy
4osoby 15minut
Doba vaření
2hodiny
Suroviny
Marináda:
Pokyny
Nejprve si připravíme marinádu:
  1. v míse smícháme majonézu, koření, olej a hořčici, přidáme petrželku s tymiánem a promícháme Kousky králíka dáme do mísy, potřeme marinádou, mísu přikryjeme fólií a necháme marinovat nejlépe do druhého dne.
Druhý den – pečení:
  1. Maso i s marinádou přendáme do pekáče, podlijeme vodou, přikryjeme a pečeme pozvolna asi dvě hodiny na 160 °C. Na poslední půlhodinu pekáč odkryjeme a necháme opéct. Jako příloha se hodí šťouchané brambory nebo bramborová kaše a zeleninový salát.
Poznámky k receptu

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Pečený králík v majonézové marinádě

Andrea P.

Dáte příspěvku 5 hvězdiček?
[Celkem: 5 Average: 3]