Koláč z podmáslí

Koláč z podmáslí

Vytisknout recept
Koláč z podmáslí
Koláč z podmáslí
Doba přípravy 10 minut
Doba vaření 1 hodina
Porce
Suroviny
Doba přípravy 10 minut
Doba vaření 1 hodina
Porce
Suroviny
Koláč z podmáslí
Pokyny
  1. Nejprve smícháme suché suroviny – mouku, sůl, prášek do pečiva, sodu, cukry a kakao. Přidáme ostatní suroviny a vyšleháme.
  2. Těsto nalijeme do vyššího plechu předem vymazaným tukem a vysypaný moukou nebo vyložený pečícím papírem.
  3. Pečeme na 160°C asi hodinu.
  4. Po upečení a vychlazení můžeme polít čokoládovou polevou.
Poznámky k receptu

Dobrou chuť přeje Andrea P.

Sdílet tento recept
Příspěvek byl publikován v rubrice Moučníky a jeho autorem je Andrea Paskerová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.