Jogurtovo-citronová bábovka

Jogurtovo-citronová bábovka


Vytisknout recept
Jogurtovo-citronová bábovka
Rychlá, dobrá, vláčná
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 50-60 minut
Porce
osob
Suroviny
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 50-60 minut
Porce
osob
Suroviny
Pokyny
  1. Nejprve vyšleháme do pěny cukry, vejce a olej. Přimícháme jogurt, citronovou kůru i šťávu a vyšleháme při nižších otáčkách. Pak zlehka měchačkou vmícháme mouku s práškem do pečiva a sodou. Těsto nalijeme do předem tukem vymazané a moukou vysypané bábovkové formy. Pečeme na 180°C 50-60 min.
Poznámky k receptu

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Jogurtovo-citronová bábovka

Andrea P.

Jiný bábovkový recept.

Sdílet tento recept
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Andrea Paskerová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.