Hovězí hrudí na paprice

Hovězí hrudí na paprice


Vytisknout recept
Hovězí hrudí na paprice
Doba přípravy 20 minut
Doba vaření 90 minut
Porce
osob
Doba přípravy 20 minut
Doba vaření 90 minut
Porce
osob
Pokyny
  1. Na oleji zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli. Když začne hnědnout, přidáme nakrájenou slaninu, lehce orestujeme, přidáme nakrájené maso a opět orestujeme. Podlijeme vodou nebo hovězím vývarem, přidáme mletou papriku, nakrájenou červenou papriku, protlak, prolisovaný česnek, sójovou omáčku, sůl, pepř a dusíme do měkka. Podle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody.
  2. Příloha se hodí jakákoliv – těstoviny, rýže, knedlík i pečivo
Poznámky k receptu

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Hovězí hrudí na paprice

Andrea P.

Sdílet tento recept