Chodské koláče
Porce Doba přípravy
4lidi 30minut
Doba vaření Doba nečinnosti
20minut péct 60minut kynutí
Porce Doba přípravy
4lidi 30minut
Doba vaření Doba nečinnosti
20minut péct 60minut kynutí
Suroviny
Těsto
Náplně
Pokyny
  1. Necháme vzejít droždí, které přimícháme ke všem surovinám a vypracujeme vláčné těsto. Necháme vykynout. Z této dávky jsem udělala osm menších koláčů – dva na plech. Vytvarujeme koláč (snažila jsem se 😀 ), zvedneme okraje a plníme tak, jak máme rádi. Jsou to mé první koláče, je to na nich vidět. Ale slibuju, že se budu zlepšovat. Pekla jsem na 160 °C, zhruba 20 minut.
Poznámky k receptu

K tomuto receptu se můžete vyjádřit také v diskuzi na našich FB stránkách: Chodské koláče