Babiččina ořechová bábovka

Babiččina ořechová bábovka


Vytisknout recept
Babiččina ořechová bábovka
Doba přípravy 20 minut
Doba vaření 50-60 minut
Porce
osob
Suroviny
Doba přípravy 20 minut
Doba vaření 50-60 minut
Porce
osob
Suroviny
Pokyny
  1. Nejprve vyšleháme žloutky s cukrem do světlé pěny. Přilijeme vlažné mléko, olej a vyšleháme. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, vanilkový cukr, mleté ořechy a vyšleháme. Na závěr zlehka vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme do tukem vymazané a moukou vysypané bábovkové formy. Pečeme v předehřáté troubě na 170°C asi 50 minut.
Poznámky k receptu

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Babiččina ořechová bábovka

Andrea P.

Ostantní recepty na bábovky.

Sdílet tento recept
Příspěvek byl publikován v rubrice Moučníky a jeho autorem je Andrea Paskerová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.