Kedlubnové zelí

3 kedlubny
1 mrkev
3 bobkové listy
5 kuliček nového koření
2 cibule
kmín
sůl
cukr
ocet

Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí

 

Na lžíci oleje necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na hrubém struhadle nastrouhanou kedlubnu a mrkev. Dusíme s bobkovým listem, novým kořením a kmínem. Když je kedlubna měkká, dochutíme solí, octem a cukrem.

Nechte si chutnat, Markéta

Tento recept najdete také na našich FB stránkách: Kedlubnové zelí

Dáte receptu 5 hvězdiček?
[Celkem: 11 Average: 4.5]
Příspěvek byl publikován v rubrice Přílohy a jeho autorem je Markéta Lachmanová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.