Švestkový koláč bez kynutí

Švestkový koláč bez kynutí

Švestkový koláč bez kynutí

½ kg polohrubé mouky
100 g moučkového cukru
1 sušené droždí
1 vanilkový cukr
Špetku soli
-promícháme a přidáme:
200 ml vlažného mléka
150 ml oleje
1 vejce

Uhněteme těsto a ihned rozválíme na pečící papír (doporučuji udělat z papíru vyšší okraje).
Těsto přeneseme na papíru na plech, naskládáme rozpůlené a vypeckované švestky, posypeme drobenkou (změklé máslo + polohrubá mouka + krupicový cukr + mletou skořici) a ihned pečeme ve vyhřáté troubě na 170°C asi 30-40 minut

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Švestkový koláč bez kynutí

Andrea P.

 

 

Dáte receptu 5 hvězdiček?
[Celkem: 1 Average: 5]
Příspěvek byl publikován v rubrice Moučníky a jeho autorem je Andrea Paskerová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.