Domácí tvaroh z podmáslí a nebo z kefíru

Domácí tvaroh z podmáslí a nebo z kefíru

Domácí tvaroh z podmáslí a nebo z kefíru

Domácí tvaroh z podmáslí a nebo z kefíru

Domácí tvaroh z podmáslí a nebo z kefíru

Nalijeme do zapékacího pekáčku podmáslí a dáme do vyhřáté trouby při 120°C pomaloučku péct na 1 1/2 hod. Až trochu vychladne přes plátýnko scedíme a vyždímáme co nejvíce syrovátka na tvrdý tvaroh a méně na tvaroh měkký.

Přeji dobrou chuť! ..Reny

 

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na FB: Domácí tvaroh z podmáslí a nebo z kefíru

Dáte receptu 5 hvězdiček?
[Celkem: 1 Average: 5]
Příspěvek byl publikován v rubrice Domácí.. a jeho autorem je Renata Shashová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.