Guláš Sumaraj

Guláš Sumaraj

Guláš Sumaraj

500 g hovězího masa
500 g cibule
trochu oleje
trochu kečupu
trochu worchestru
2-3 ks feferonky
2-3 stroužky česneku
červenou mletou papriku, sůl, pepř

Upozornění- není to klasický guláš, tak přidáváme k dušení jen trochu vody, aby bylo maso jen zlehka ponořené a na konci musí být jen sosík.
V hrnci orestujeme nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme na kostičky hovězí maso, okořeníme, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Po změknutí masa přidáme do guláše, kečup, worchester, prolisovaný česnek a na posledních 5 minut feferonky.
Ke guláši samuraj jsou dobrou přílohou hranolky a nebo americké brambory.

Přeji dobrou chuť! ..Reny

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na FB: Guláš Sumaraj

Zabrousili jste na tuto stránku omylem? hledali jste spíš informace o samurajích? 🙂

Recipe in English for our international fans: SAMURAI SAUCE

Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Renata Shashová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.