Vepřové maso v kapustě

Vepřové maso v kapustě - hlávkové

1 kg kapusty hlávkové nebo růžičkové
½ kg vepřové pleci
Sůl, pepř
Máslo + hladká mouka na jíšku

Vepřové maso v kapustě – růžičkové

Vepřové maso v kapustě – růžičkové

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a dáme vařit do vody. K poloměkkému masu přidáme nasekanou kapustu, osolíme, opepříme a dusíme. Když je vše měkké, zahustíme jíškou a krátce provaříme.
Jako příloha se hodí vařené brambory nebo bramborový knedlík.

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Vepřové maso v kapustě

Andrea P.

Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Andrea Paskerová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.