Hrnečková ovocná bublanina

Hrnečková ovocná bublanina

Hrnečková ovocná bublanina

1 hrnek polohrubé mouky
1 hrnek hladké mouky
1 hrnek moučkového cukru
1 hrnek oleje
1 prášek do pečiva
3 vejce
Dle potřeby trochu mléka
Citrónová kůra

Nejprve vyšleháme vejce s cukrem a olejem do pěny. Přidáme ostatní suroviny a promícháme. Těsto nalijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný vyšší plech (nebo plech vyložíme pečícím papírem), poklademe ovoce, posypeme drobenkou (změklé máslo + polohrubá mouka + krupicový cukr) a pečeme v předehřáté troubě na 170°C 40-50 min.

Andrea P.

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Hrnečková ovocná bublanina

Příspěvek byl publikován v rubrice Moučníky a jeho autorem je Andrea Paskerová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.