„BRAMBOROVÝ“ KARBANÁTEK

"BRAMBOROVÝ" KARBANÁTEK

„BRAMBOROVÝ“ KARBANÁTEK

250 g mleté hovězí maso
2 ks brambor syrové
1 cibule
2 stroužky česneku
sůl, pepř , koření na maso
olej a nebo sádlo na smažení

Postup:
Mleté maso s nastrouhanými brambory a s nastrouhanou cibulí smícháme, osolíme, opepříme a okořeníme.
Rukama namočenýma v oleji tvarujeme karbanátky, které smažíme na rozpáleném sádle a nebo oleji po obou stranách dozlatova.

Podáváme s chlebem a nebo s bramborami.

Přeji dobrou chuť! ..Reny

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na FB: „BRAMBOROVÝ“ KARBANÁTEK
250 g mleté hovězí maso
2 ks brambor
1 cibule
2 stroužky česneku
sůl, pepř , koření na maso
olej a nebo sádlo na smažení

Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Renata Shashová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.