Jemná sekaná

Jemná sekaná

Jemná sekaná

1 kg vepřového masa
5 rohlíků
Mléko
2 vejce
Sůl, pepř, mletý nebo celý kmín, majoránka, červená paprika
Na jemno utřený česnek

Jemná sekaná 2

Jemná sekaná 2

Rohlíky nalámeme a namočíme do mléka. Maso i namočené rohlíky semeleme. Přidáme ostatní suroviny a zamícháme.
Utvoříme velkou šišku, dáme do vymazaného pekáčku, podlijeme vodou a pečeme přikryté asi při 220 °C asi hodinu až hodinu a půl. Chvilku dopékáme bez přikrytí.

Andrea P.

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Jemná sekaná

Ostatní recepty na sekanou

Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Andrea Paskerová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář