SKAUTSKÝ KOTLÍK

SKAUTSKÝ KOTLÍK

SKAUTSKÝ KOTLÍK

(recept od mé kamarádky Jarušky)
1 cibule
4-5 brambor
trochu oleje
klobásu
2 ks fazolí v konzervě v rajské omáčce
1 fazole bílé v konzervě
sůl, pepř, chilli koření
dochutíme kečupem

Postup:
Zpěníme na kostičky cibulku na oleji a přidáme nakrájené brambory. Podlijeme trochou vody a vaříme brambory do poloměkka. Přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, vlijeme konzervy ..( bílé fazole propláchneme vodou)…a chvilku povaříme. Dochutíme solí, pepřem, chilli a kečupem.

Přeji dobrou chuť! ..Reny

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na FB: SKAUTSKÝ KOTLÍK

Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Renata Shashová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář