Pikantní vepřové maso

Pikantní vepřové maso

Pikantní vepřové maso

1 kg vepřového masa (použila jsem libovou krkovičku)
2 lžíce bramborového škrobu
Rostlinný olej
1 feferonku
2 cibule
1 červenou papriku
1 žlutou papriku
1 menší mladou cuketu
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíci medu
Chilli, pepř, sůl

Vepřové maso nakrájíme na kostky nebo na nudličky, osolíme, posypeme škrobem a zamícháme. Na pánvi rozehřejeme olej a zprudka opečeme maso ze všech stran cca 15 minut. Přidáme nakrájenou zeleninu a stále prudce opékáme. Přidáme ostatní dochucovací suroviny a chvilku společně opékáme. Podáváme s bramboráčky nebo rýží

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Pikantní vepřové maso

K tomuto jídlu vybral profesionální sommelier toto víno: Habánské sklepy Ryzlink rýnksý 2011 nebo 2012 pozdní sběr

Dobrou chuť při snoubení přeje Andrea

Dáte receptu 5 hvězdiček?
[Celkem: 0 Average: 0]