Mramorované čokoládové pusinky

Mramorované čokoládové pusinky

Mramorované čokoládové pusinky

2 bílky
150 g moučkového cukru
50 g rozpuštěné hořké čokolády

Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a necháme zchladit.

Mezitím si vyšleháme bílky a postupně přidáváme cukr. Šleháme asi 10 minut, až vznikne hustá hladká hmota.

Přidáme čokoládu a zlehka zamícháme, aby vzniklo mramorování.

Na plech vyložený pečícím papírem tvoříme cukrářským sáčkem pusinky. Pečeme – sušíme asi hodinu při 100°C.

Po skončení mírně pootevřeme troubu a necháme takto do vychladnutí, aby pusinky „nespadly“.

K receptu se můžete vyjádřit i na naší FB stránce zde: Mramorové čokoládové pusinky

Napsat komentář