Rychlé jídlo a velmi chutná houba liška nálevkovitá.
Tato houba akorát hojně roste a nedá se opravdu splést :-).
Roste v trsech a za půl hodiny máte plný košík.
A teď k receptu. Je strašně jednoduchý a rychlý.
Na máslo dáme lišky, které osolíme a přidáme kmín. Dusíme, až se voda vydusí (Příp. slijeme přebytečnou) a necháme ještě trošku zpražit. To je celé.
Jako příloha-rozšťouchané brambory s nasekanou petrželkou.
Doporučuji, neb tato houba je výrazná a velmi chutná.
Přeji Vám dobrou chuť a sběru hub zdar :-), Markéta
K tomuto receptu se můžete vyjádřit také v diskuzi na našich FB stránkách: Liška nálevkovitá na kmínu
Více receptů z hub:
https://varime-doma.cz/houby/