SRNČÍ HŘBET

SRNČÍ HŘBET

SRNČÍ HŘBET

140 g polohrubé mouky
140 g cukru
půl sáčku kypřícího prášku
1 vanilkový cukr
4 vejce (sníh)
100 g rozinky, kandovaná citrónová kůra i pomeranč
100 g nasekané ořechy, mandlové lupínky
špetka skořice a mletého hřebíčku

Umícháme žloutky s cukrem, pak přidáme mouku a ostatní ingredience a nakonec jemně přimícháme sníh z bílků. Pečeme ve vyhřáté troubě při 150 st.C asi 45 minut.
Tip: srnčí hřbet polijeme čokoládovou polevou a posypeme mandlovými lupínky.

Přeji dobrou chuť! ..Reny

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na FB: SRNČÍ HŘBET

Dáte příspěvku 5 hvězdiček?
[Celkem: 0 Average: 0]
Příspěvek byl publikován v rubrice Moučníky a jeho autorem je Renata Shashová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář