LILKOVO- CUKETOVÝ GULÁŠ

400 g krůtích a nebo kuřecích prsou 1 lilek (baklažán) 1 větší cuketa (může být i dýně) 1 konzerva krájených rajčat i s nálevem 2 cibule 6 stroužků česneku 2 bujóny - kuřecí a nebo zeleninový koření dle volby- staročeské, čubrica, kari atd. bylinky- bazalka nebo oregano olivový olej  sůl, pepř, sójová omáčka  Postup: Na olivovém oleji zpěníme dozlatova nakrájenou cibulku na kostičky. Přidáme okořeněné maso na proužky a restujeme do poloměkka. Pak přidáme oloupaný na kostky nakrájený lilek, cuketu nebo dýni a bujóny.  Občas zamícháme, až zelenina pustí šťávu, poté přidáme rajčata s nálevem, prolisovaný česnek, bylinky a dusíme do měkka (ne rozvařit!)..Na závěr  dochutíme solí, pepřem, sójovou omáčkou a bylinkami. Příloha: chléb a nebo rýže.  Přeji dobrou chuť! ..Reny   K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na FB:
400 g krůtích a nebo kuřecích prsou
1 lilek (baklažán)
1 větší cuketa (může být i dýně)
1 konzerva krájených rajčat.. Celý příspěvek