Pečený pstruh s bylinkovou nádivkou

Připravíme si nádivku z velké hrsti petrželky a čtyř stroužků česneku.

pstruh s nádivkou

pstruh s nádivkou

Vše nadrobno nakrájíme a smícháme s olivovým olejem.
Pstruha zlehka osolíme a naplníme nádivkou. Necháme takto naloženého přes noc v lednici. (Můžete samozřejmě péct hned).
Dáme do alobalu a poklademe plátky másla a posypeme celým kmínem.
Pstruha pečeme na 180°C 25 – 30minut.
Jako přílohu jsme vybrali pečené brambory, které se dají péct 15minut před pstruhem.

K tomuto jídlu vybral profesionální sommelier víno Habánské sklepy Rulandské šedé 2013 pozdní sběr

K tomuto receptu se můžete vyjádřit také na našich Fb stránkách: Pečený pstruh s bylinkovou nádivkou

Přeji Vám příjemné snoubení, Markétka

 

 

Dáte receptu 5 hvězdiček?
[Celkem: 0 Average: 0]