Domácí chipsy

domácí chipsy

Jednoduché, rychlé a nezdravé…ale jednou za čas. Vzpomněla jsem si na ně, dělala jsem je snad před patnácti lety.
Brambory nakrájíme na tenká kolečka či půlkolečka (podle velikosti brambory). Do plátěné utěrky vetřeme vlhkost a  pak už jen nasypeme do pánve s dostatečným množstvím rozpáleného oleje. Chipsy se dělají pár minut. Pak už jen necháme okapat olej, do papírové utěrky jsem ještě nechala vsáknout olej a můžeme servírovat. Buď klasicky slané, můžeme posypat paprikou, česnekem…zkrátka tím, co nám chutná.

Přeji dobré, ač ne úplně zdravé mlsání ;-), Markéta

K tomuto receptu se můžete vyjádřit také v diskuzi na našich FB stránkách: Domácí chipsy

Příspěvek byl publikován v rubrice Přílohy a jeho autorem je Markéta Sýkorová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.