Kynutý meruňkový koláč s drobenkou

Kynutý meruňkový koláč s drobenkou

100 g polohrubé mouky
100 g hladké mouky
50 g másla
50 g moučkového cukru
1 žloutek
cca 100 ml mléka (dle potřeby)
20 g droždí
Špetku soli
Strouhaná citrónová kůra
½ vanilkového cukru

Zaděláme klasické kynuté těsto, necháme vykynout, vyválíme na plech, poklademe ovocem, posypeme drobenkou (máslo + polohrubá mouka + krupicový cukr) a pečeme asi na 180°C asi 40 min.

Andrea P.

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Kynutý meruňkový koláč s drobenkou

Příspěvek byl publikován v rubrice Moučníky a jeho autorem je Andrea Paskerová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář