Vepřové kotletky na česneku

Vepřové kotletky na česneku

Kotlety
Česnek – použila jsem mladý neusušený
Sůl, čerstvě mletý pepř čtyř barev
Olej

Kotlety jemně naklepeme klouby prstů, osolíme, opepříme a necháme chvilku odpočinout. Celou palici česneku rozkrojíme a opečeme na pánvi na oleji nejprve tou rovnou stranou. Po upečení z obou stran česnek vyjmeme a na tom samém oleji opečeme maso z obou stran, ale jen chvilku – jako minutku, aby maso nebylo tvrdé. Česnek se podává k masu jako příloha a jednoduše se vylupuje.

Andrea P.

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Vepřové kotletky na česneku

box na zkoušku 199 Kč (nezávazně spolu)
box na zkoušku 199 Kč (nezávazně spolu)

Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Andrea Paskerová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář