GULÁŠ S HOUBAMI A ZELENINOU

GULÁŠ S HOUBAMI A ZELENINOU

GULÁŠ S HOUBAMI A ZELENINOU

500 g hovězí kližky
4 velké cibule
sádlo a nebo olej
300 g čerstvých hub
2 mrkve (můžete přidat i kořen z celeru a petržele)
2 natě celeru
koření- sůl, pepř, sladká mletá paprika, pálivá mletá paprika, majoránka, (kmín)
3 stroužky česneku

Postup:
Ve větším kastrolu rozpustíme sádlo (olej), na něm osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, okořeníme a chvilku dusíme maso ve vlastní šťávě. Potom podlijeme teplou vodou a pozvolna uvaříme maso do
poloměkka. Přidáme nakrájenou zeleninu, čerstvé houby, prolisovaný česnek a vše uvaříme do měkka.
Tento guláš jsem vůbec nezahušťovala. Jestli se vám bude zdát řídký, tak se guláš může zahustit moukou rozmíchanou ve vodě. Nakonec okořeníme podle chuti.

Přeji dobrou chuť! ..Reny 🙂

K tomuto receptu se můžete vyjádřit i v diskuzi na našich FB stránkách: GULÁŠ S HOUBAMI A ZELENINOU

Stránka plná receptů s houbami:
https://varime-doma.cz/houby/

ENG: goulash-with-mushrooms-and-vegetables

Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Renata Shashová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.