OMÁČKA Z KUŘECÍCH JATER

OMÁČKA Z KUŘECÍCH JATER

OMÁČKA Z KUŘECÍCH JATER

500 g kuřecích jater
1 lžíce oleje
1 cibuli
1 rajče
koření – mleté nové koření, sůl, pepř
1 bujón
1 lžička kečupu
1 stroužek česneku

Postup :
V hrnci orestujeme na oleji nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme omyté a nakrájené kuřecí játra a prudce osmahneme. Posypeme je mletým kořením, dáme na kostičky nakrájené rajče a podlijeme teplou vodou a dusíme do poloměkka. Do omáčky vhodíme bujón, dochutíme kečupem, prolisovaným česnekem, pepřem, solí a chvilku povaříme.
Podáváme s rýží a nebo s chlebem.

Přeji dobrou chuť! ..Reny 🙂

K tomuto receptu se můžete vyjádřit i v diskuzi na našich FB stránkách: OMÁČKA Z KUŘECÍCH JATER

Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Renata Shashová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář