Bramborák s anglickou slaninou a s kyselím zelím

Bramborák – klasika 😉
Najemno nastrouhané brambory, česnek, vejce, majoránka, sůl, pepř, mléko, hladká mouka, na malé kousky nakrájená anglická slanina…a smažit na tuku z obou stran  Já potírám pánev tukem jen malinko, tak je spíše peču než smažím

Kyselé zelí: na tuku lehce osmahneme najemno nakrájenou cibuli a přidáme kyselé zelí, sůl, kmín, bobkový list a malinko podlijeme vodou a dusíme.
Dávám vody málo, abych nemusela zahušťovat.

Andrea P.Bramborák s anglickou slaninou a s kyselím zelím

Tipy a podněty k receptu můžete otevřít v diskuzi na naší FB stránce: Bramborák

Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Andrea Paskerová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.