Domácí přesnídávka – jablečná a borůvková

Domácí přesnídávka - jablečná a borůvková

Domácí přesnídávka - jablečná a borůvková

Jablka očistíme – zbavíme slupky a jádřince, nakrájíme na kousky, podlijeme trochu vodou, dle chuti osladíme a podusíme. Můžeme přidat i jiné ovoce – meruňky, broskve, hrušky, borůvky atd.
Pak rozmixujeme a naplníme do sklenic – můžeme zavařit a uchovávat raději v chladu a nebo po vychlazení plním do kelímků a mrazím – to buď děti jí jako zmrzlou „dřeň“ a nebo po rozmrazení je to opět přesnídávka.

Andrea P.

K tomuto receptu se můžete vyjádřit i v diskuzi na našich FB stránkách: Domácí přesnídávka – jablečná a borůvková

Ostatní jablečné: https://varime-doma.cz/jablka/

Dáte receptu 5 hvězdiček?
[Celkem: 2 Average: 2.5]

Napsat komentář