Kuřecí kapsa

Kuřecí kapsa

Kuřecí prsíčka
Šunka, plátkový sýr, hranolek tvrdého sýru
Na obalení: hladká mouka, vejce, kukuřičný lupínky (corn flakes)
Sůl
Tuk na smažení

Kuřecí prsíčka, opláchneme a osušíme.
Kuřecí prso rozřízneme tak, abychom je pouze „otevřeli“ – rozložili (nedořízneme do konce), osolíme z obou stran, položíme šunku, plátek sýru, opět šunku, doprostřed hranolek sýru a přeložíme. Okraje pořádně stiskneme a obalíme jako řízek – nejprve v mouce, osoleném vajíčku a nakonec v rozlámaných lupínkách. Smažíme po obou stranách.

K tomuto jídlu vybral profesionální sommelier toto víno: Habánské sklepy Rulandské bílé

Dobrou chuť při snoubení přeje Andrea

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: Kuřecí kapsa

Napsat komentář