ZAPEČENÉ BRAMBORY S MOZZARELLOU

ZAPEČENÉ BRAMBORY S MOZZARELLOU

ZAPEČENÉ BRAMBORY S MOZZARELLOU

1 kg brambor uvařených na loupačku
olivový olej s bylinkami
3 velký rajčata
2 balení Mozzarelly
anglickou slaninu (já použila Turkey Bacon- krůtí bůček)
sůl, pepř koření na brambory
čerstvou bazalku

Postup:
Ve slupce uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Do vymaštěné zapékací mísy vložíme brambory, osolíme, opepříme a přidáme „koření na brambory“. Na brambory dáme na plátky nakrájená rajčata a sýr mozzarellu.
Pokapeme olivovým olejem s bylinkami, posypeme nakrájenou anglickou slaninou a dáme zapéct do vyhřáté trouby na 15 minut. Ozdobíme čerstvou bazalkou.

Přeji dobrou chuť! 🙂  ..Reny 🙂

K tomuto receptu se můžete vyjádřit v diskuzi na našich FB stránkách: ZAPEČENÉ BRAMBORY S MOZZARELLOU

Příspěvek byl publikován v rubrice Hlavní jídla a jeho autorem je Renata Shashová. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář