Zapečené brambory se smetanou a sýrem

zapečené brambory

Uvařené brambory „proženeme“ přes mřížku a přidáme anglickou slaninu, kterou jsme lehce zpražili na cibulce. Smícháme a dáme péct. Pak se brambory pokladou plátky sýra a zalijeme smetanou, kde se rozšlehají tři vejce. Dáme vše zapéct. Rychlé, jednoduché a chutné. Smetana celou baštu pěkně zjemní.

Tak si nechte chutnat a nezapomeňte snoubit 😉 , Markéta

K tomuto receptu se můžete vyjádřit také v diskuzi na našich fb stránkách: Zapečené brambory se smetanou a sýrem

Profesionální sommelier k tomuto jídlu doporučuje Víno Mikulov Sommelier Club Müller Thurgau 2012 kabinet. Koupíte ho zde: Víno Mikulov

Dáte příspěvku 5 hvězdiček?
[Celkem: 0 Average: 0]

Napsat komentář