Krůtí prso rozřízneme na velký plát. Maso se nasolí a opepří. Poklademe uvařenou brokolicí a nakrájenou šunkou a plátkovým sýrem. Zabalíme a zajistíme proti rozbalení nití nebo špejlemi.
Kaštanový přeliv:
Kaštany nejdříve upečeme, kdo nemá možnost na kamnech, pečeme v troubě. Kaštany se musí po obou stranách naříznout do kříže. My pekli na kamnech cca 1o minut. Kaštany vyloupeme (pozor na plesnivé!!! A na spálené prsty 🙂 ) . Kaštany rozmixujeme.
Na másle zpěníme také rozmixovanou cibuli, přidáme kaštany a chvíli restujeme. Zalijeme sladkou smetanou a můžeme dochutit solí a pepřem.
Jako přílohu jsme zvolili opečené brambory s BBQ kořením.
K tomuto receptu se můžete vyjádřit i na našich FB stránkách: Krůtí roláda s brokolicí a kaštanovým přelivem
K tomuto jídlu doporučuje profesionální sommelier toto víno, které můžete zakoupit zde: Rulandské šedé 2012 pozdní sběr.
Dobrou chuť při snoubení přeje Markéta